ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Γιορτάζουμε 60 Χρόνια!

Λίγα λόγια για μας...

Η ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το 1966 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή μεταλλικών επίπλων γραφείου (ερμάρια, αρχειοθήκες, ιματιοθήκες, γραφεία) καθώς και μεταλλικών ραφιών τύπου Ντέξιον.

Στη διάρκεια των ετών, προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων μας τα συστήματα προβολικών ραφιών καταστημάτων, τα εκθετήρια εμπορευμάτων καθώς και μια ποικιλία κατασκευών για την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών των πελατών (ειδικά ερμάρια, συρταριέρες εξαρτημάτων, πάγκοι εργασίας).

Σήμερα, η εταιρεία μας ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή και διάθεση μιας ποικιλίας προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών και την αξιοποίηση του χώρου σας.

Στρατηγική της εταιρείας μας είναι, βασιζόμενη στη μακροχρόνη εμπειρία μας, τη συστηματική έρευνα, το συνεχή εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού και την επικέντρωση στις ανάγκες των πελατών, να παρέχει υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικά προϊόντα.

Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι τα προϊόντα της εταιρείας μας να επιλέγονται από μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ
Est. 1966